Αποφάσισε με ένα παιδί στην αγκαλιά να φύγει μακριά από τη χώρα της, το Πακιστάν, αρνούμενη να υπομένει άλλο την συστηματική έμφυλη βία. Το ταξίδι της Π. προς μια καλύτερη ζωή ήταν μακρύ και έμοιαζε ατελείωτο, μέχρι να φτάσει στην Ελλάδα. Μετά από διαμονή σε διάφορες δομές, εντάχθηκε μαζί με το ανήλικο παιδί της, στο πρόγραμμα A Step Forward και πλέον μένει στο Κέντρο Υποδοχής των ΓτΚ για Γυναίκες και Μητέρες Αιτούσες Άσυλο και τα Παιδιά τους.

Από την αρχή της διαμονής τους λαμβάνουν υποστήριξη από το εκπαιδευμένο προσωπικό του Κέντρου μας, με βασικό στόχο να νιώθουν ασφάλεια έχοντας ένα σπίτι και όποια βοήθεια χρειαστούν. Η Π. είναι ένας δυναμικός άνθρωπος με όρεξη για μάθηση και ήδη από την πρώτη μέρα εξέφρασε την επιθυμία να ξεκινήσει άμεσα μαθήματα της ελληνικής γλώσσας, ώστε να καταφέρει να βρει δουλειά και να βγάζει τα δικά της χρήματα.

Μια γυναίκα που βρήκε τη δύναμη να ξεφύγει από ένα σκληρό περιβάλλον, μπορεί να καταφέρει τα πάντα και εμείς θα είμαστε εδώ να την υποστηρίξουμε σε κάθε της βήμα, για να σταθεί ξανά στα πόδια της και να μεγαλώσει με κατάλληλες συνθήκες το παιδί της!